Osobna iskaznica

Tvrtka: Mana moda d.o.o.
Sjedište: XIV Ulica broj 97, Orašje
Telefon: +387 31 714 820
Faks:  /
E-pošta: mateja.ovsenek@metro.si
Web stranica: www.manamoda.eu
Dejavnost: 47.19 Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavnicam
ID broj: 4254131390005
PDV broj: 254131390005
Transakcijski računi: Unicredit banka: 3381802249498270


MANA je međunarodna tvrtka čija je osnovna djelatnost maloprodaja odjeće za cijelu obitelj. Našu ponudu odjeće odlikuju kvaliteta, suvremeno oblikovanje i vrlo prihvatljive cijene.

U BIH je MANA trenutno prisutna sa 1 trgovino. Naša želja je, da u svakom malo većem mjestu postoji trgovina MANA. Redovnim isporukama tijekom gotovo cijele godine trudimo se kupcima ponuditi uvijek nove artikle.

Naš cilj je kupcima olakšati put do cjenovno dostupne odjeće za različite životne stilove.

VIZIJA, POSLANSTVO I CILJEVI

Vizija

Naša vizija u BIH je postati bitan dobavljač odjeće nižeg cjenovnog razreda za cijelu obitelj. Odjeću mora odlikovati dobra kvaliteta i moderno oblikovanje.

Misija

Misija je kupcima omogućiti najlakši put do modno i kvalitetno oblikovane odjeće za cijelu obitelj po povoljnim cijenama.

Ciljevi

Među najvažnije ciljeve koji podupiru ostvarenje vizije su:
  • Rast trgovačke djelatnosti
  • Maloprodajnom mrežom što kvalitetnije pokriti BIH tržište
  • Povećanje tržišnog udjela
  • Povećanje ugleda među kupcima
  • Oblikovanje cjenovno povoljnog i kvalitetnog prodajnog programa
  • Povećanje prepoznatljivosti robne marke MANA
  • Modernizacija i tipizacija prodajne opreme s ciljem stvaranja ugodnog okoliša pri kupnji

Nevjerojatne cijene za cijelu obitelj s robnom markom MANA

Svake godine pripremamo dvije glavne sezonske kolekcije: jesen – zima i proljeće – ljeto. Kolekcije nastaju na podlozi usvajanja modnih smjernica, obilska sajmova, studije modnih boja i modela te stručnog odabira materijala. Glavna nit pri oblikovanju kolekcije je kreirati odjeću koja omogućava stvaranje različitih kombinacija za svaku situaciju, te koja zadovoljava različite stilove života članova obitelji.

Glavninu ženske kolekcije predstavlja odjeća za sportski i elegantni tip žene. Oblikovali smo i posebnu kolekciju s oznakom MM za osobe punijeg stasa, do veličine 50, te grupu odjeće za buduće mame. Žensku kolekciju zaokružuju različiti modni dodaci kao što su marame, šalove, šeširi, kape i torbe.

Muška kolekcija primjerena je za sve koji žele udoban i klasičan izgled.

Dječja kolekcija u ponudi je za dob od 2 do 8 godina, a kolekciju za tinejdžere nudimo prema dobi od 10 do 16 godina.

Naravno, prisutna je i simpatična baby kolekcija s uvijek cjenovno povoljnim i zanimljivim modelima za bebe u dobi od rođenja do dvije godine.

Puno pozornosti posvećujemo segmentu rublja, pidžama i čarapa. Oblikovali smo osnovni program ženskog, muškog i dječjeg rublja. U ponudi su i proizvodi za dom, te asortiman igračaka. U kolekciji proljeće – ljeto uvjek su prisutni i kupaći kostimi i ostali dodatci za plažu kao što su peškiri, šeširi i slično.

Kupcima garantiramo kvalitetan sezonski izbor odjeće

Svjesni smo da je pravovremena distribucija i dovoljna količina artikala najbitnija za zadovoljstvo kupaca i uspješnu prodaju. Točnim isporukama i redovnim kreacijama novih modela kupcima smo sposobni u svakom trenutku ponuditi nove artikile koji su im potrebni u aktualnim sezonama.

Razvijena prodajna mreža

Nastavljamo s širenjem maloprodajne mreže u BIH. Kupcima želimo što više olakšati put do modno i cjenovno dostupnih artikala.

Trgovine MANA

Trudimo se da kupnja u trgovinama MANA kupcima bude zadovoljstvo i ugodan doživljaj. Osuvremenjivanjem prodajnih kapaciteta i brzim predstavljanjem prodajnog programa te razvojem dodatnih vrijednosti za naše kupce, želimo potvrditi stvoreni tržišni položaj među ponuditeljima odjeće i modnih dodataka.

Trgovine MANA nastojimo oblikovati modernim, svjetlim te pregledno uređenim. Dobrom ugođaju kupnje pomaže i primjerena usluga i ljubazne prodavačice i prodavači, na koje smo posebno ponosni.


Prijavi se na e-novosti
Prijava na primanje
e-novosti bila je uspješna.
Posjetite nas